5 oktober 2009

Stolt men livrädd.

Efter att ha berömt min blogg (därav stoltheten) fick jag min utmaning i So you think you can knit. Jag ska Koreografera. Hjälp!!

Så här löd mailet:

Din utmaning blir att KOREOGRAFERA!
Oj, din blog var nästan en chock! Koftorna du ställde ut är Fantastiska! Och då känns fantastisk som ett för litet ord. Dessutom avslöjar du att du är industridesigner… Så, hur utmanar man en modern designer, som anmäler sig som traditionell stickerska och som avslöjar enorma sticktalanger i sin blog? Jo, man ber förstås om at hon ska lära oss andra hur man gör! Jag hoppas att du ser det som en chans att göra något du drömt om, eller kanske redan gjort litegrann… Jag har förhoppningen att din stilsäkra estetik kan sprida sig i stickvärlden!
Stort eller litet projekt är helt upp till dig, men det känns bra att sista utmaningen jag delar ut är utmaningarnas utmaning! Koreografi!


Har inte fått helt klart för mig vad detta innebär, men en utmaning med stort U är det. Många frågetecken som behöver svar. Vilken kategori, exakt vad är det jag ska göra. Ett mönster på vad??

1 kommentar:

Visa Lisa sa...

Ett mönster på "något stickat". Mer styrt än så är det faktiskt inte. Det är upp till dig att utmana dig vidare! Kul va?
Kram Lisa